Noiembrie cu surprize.

M-am ținut să vă scriu de câteva ore, dar nu am reușit.

Azi am fost la Bluette să-mi aranjeze fetele părul și să-mi fac manichiura și cu ocazia asta am aflat care ar fi surprizele lunii.

În primul rând, toată luna noiembrie, în fiecare zi de luni, dacă te vopsești  la Bluette ai tunsul gratuit .

Zilele de miercuri vin și ele cu surprize astfel că, echipa Bluette s-a gândit să ai oportunitatea de a te  tunde, spăla și coafa cu doar 50 lei.

Ba mai mult, simultan funcționează promoția System Professional, adică:

Primești gratuit o diagnoză a părului prin aplicația System Professional, diagnoza presupune doar să  răspunzi unui chestionar, iar în functie de tipul de păr primești o formulă System Professional și 2 tichete de înscriere la tombola de la sfârșitul lunii decembrie. Faci o poză cu plăcuta cu formula System Professional și  primești gratuit un portfard, pui biletul în urnă și ai șansa să câștigi o gamă completă de îngrijire a părului System Professional.  Gama va fi personalizată nevoilor părului tău, nevoi identificate prin aplicație.  Grija voastră să păstrați cel de al doilea bilețel.

Ca idee, o gamă completă de îngrijire valorează în  jur de 100 euro, așa că miza e bună!

Să ne bucurăm de toamnă, zic! Alături de Bluette Salon Ploiești. Succes!

P.s: Pentru fetele care m-au întrebat cu ce mi-au obținut buclele acestea, ei bine, cu o placă „valuri” 🙂 Durează puțin operațiunea.

Vă pup!